TABLOIDBINTANG.COM - Lirik Lagu Tiwas Tresno - Via Vallen

Via Vallen kembali merilis single baru. Kali ini berjudul Tiwas Tresno. Lagu ini dirilis Via Vallen di 1 Januari lalu. 

Berikut lirik lagu Tiwas Tresno - Via Vallen

Jane opo salahku karo kowe 
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene 
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah 
Undangan di sebar aku ne ambyar 

Mbiyen kowe teko aku wes kondo 
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo 
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo 
Janjimu nang aku bakale setyo 

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno 
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno 
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo 
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo 
Atiku kok gawe loro 

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno 
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno 
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo 
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro Mergo percoyo kowe tresno

 

KOMENTAR
Komentar adalah tanggapan pribadi, bukan mewakili kebijakan redaksi tabloidbintang.com. Kami berhak mengubah atau tidak menayangkan komentar yang mengandung kata-kata berbau pelecehan, intimidasi, dan SARA.