TABLOIDBINTANG.COM - Lirik Lagu Lintang Ati - Charly Van Houten 

Charly Van Houten menyanyikan lagu daerah berjudul Lintang Ati. Video lagu Charly Van Houten menyanyikan lagi itu telah ditonton 1 juta kali di YouTube. 

Berikut adalah lirik lagu Lintang Ati - Charly Van Houten 

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh nimas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku

Aku treno sliramu
Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

KOMENTAR
Komentar adalah tanggapan pribadi, bukan mewakili kebijakan redaksi tabloidbintang.com. Kami berhak mengubah atau tidak menayangkan komentar yang mengandung kata-kata berbau pelecehan, intimidasi, dan SARA.